Fettsugning och andra skönhetsoperationer
Att bry sig om sitt utseende är något som alltid har varit trendigt. Man vill ha den senaste frisyren, de snyggaste kläderna och den där sminkningen som bara make up-artister och instagram-influencers lyckas med. Med åren har skönhetsingreppen utökat i bredd och omfattning. Idag utförs skönhetsoperationer och ingrepp på löpande band. Alla vill vi förändra ... Läs mer
fettsugning

Att bry sig om sitt utseende är något som alltid har varit trendigt. Man vill ha den senaste frisyren, de snyggaste kläderna och den där sminkningen som bara make up-artister och instagram-influencers lyckas med. Med åren har skönhetsingreppen utökat i bredd och omfattning. Idag utförs skönhetsoperationer och ingrepp på löpande band. Alla vill vi förändra något hos oss själva. Vissa väljer att förändra sitt utseende på egen hand, t.ex. genom träning. Det är dock inte alla önskemål som kan uppfyllas på gymmet och då kan en operation vara ett annat alternativ.

Idag finns det mängder med olika typer av ingrepp som man kan utföra för att förändra sitt utseende. Några av de absolut vanligaste är näsplastik, bröstförstoring och injektioner med fillers och botox. Ett annat ingrepp som är vanligt förekommande bland både män och kvinnor är fettsugning.

Vad är en fettsugning?

Enkelt förklarat kan man säga att en fettsugning är en process som går ut på att en kirurg avlägsnar överflödigt fett för att förändra utseendet på kroppen. Det är vanligt att utföra fettsugning av lår, fettsugning av mage, men även fettsugning av överarmar. Även ryggen har blivit ett populärt område att behandla.

Vad kostar en fettsugning?

Om du söker på "fettsugning pris" kommer du att få upp många olika resultat. Priset kan nämligen skilja väldigt mycket beroende på vilken klinik du väljer, men även fettsugningens omfattning har betydelse. Mindre områden som till exempelvis "love handles" kan ligga någonstans mellan 20 000 och 30 000 kronor, medan en större fettsugning av mage, ben, rumpa och höfter naturligtvis går på mer. Det vanligaste är att man finansierar sin fettsugning med hjälp av ett lån, antingen via kliniken i fråga eller via den egna banken.

Innan en fettsugning sker alltid en konsultation med kirurgen. På konsultationen går ni igenom dina önskemål och du får också ett prisförslag. En konsultation är aldrig bindande.