Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
19:49 | August 20, 2017

Max brunch på Way out West

EVENT

– I samarbete med Max –
Det är andra året i rad som jag och Andreas bjuder på en lyxig vegetarisk brunch på Max restaurang inne på Way out West!
Vi ses där innan området ens öppnat, då banden fortfarande kör soundchecks och ba myser och frossar i allt gott! Min favvo är Crispy Mexican, vet inte hur många jag åt haha, men det var bra, för samma kväll hade jag klubb med New Black (som för övrigt även hade dagsfest där dom bjöd på Max)!
Jag är helt jävla allvarlig när jag säger att jag börjat äta mer vegetariskt detta året!!
Mer Max åt folket osv 🙂
Tack Kristoffer För att du är så jävla cool!

One Response to “Max brunch på Way out West”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.