Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
14:02 | June 7, 2017

TORRES

SNAPSHOTS
 – I samarbete med Torres – 

För några helger sedan så åkte vi ett gäng till Barcelona eller rättare sagt Sitges, en bit utanför, tillsammans med Pretto PR och TORRES. Jag fick uppleva min allra första riktiga vinprovning, på Torres magiska vingårdar! Jag älskar vin, men har inte alls så mycket kunskap i det ämnet, så det kändes riktigt fett att få en inblick i den världen. Allt från druvor och vinrankor till själva produktionen. Vi fick till och med blanda ihop vårt egna vin! Vi bodde i ett stort gammalt hus ute på landet, det var så vackert att jag knappt kan förklara, vinet och maten likaså. Favoriter var helt klart Mas La Plana och Gran Coronas. Underbara fyra dagar, ville aldrig att de skulle ta slut! Tack bästa Fredrik för att vi fick följa med, Tack Cimon för bilderna!

2 Responses to “TORRES”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.