Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
17:05 | June 7, 2017

The Blowout Chair by TRESemmé

CAMPAIGN

Ni vet att jag älskar att fixa och trixa med mitt hår. Men det får inte se ”för fixat ut”. Den kan vara lite tricky faktiskt… Jag fick äran att vara med i The Blowout Chair by TRESemmé där underbaraste Roshi intervjuar mig och bästa Marre visar oss massa bra knep för att få de perfekta ”o-fixade” vågorna i håret. Otroligt kul att få vara med! Och kul att få visa en mer personlig sida av mig själv. Hoppas ni gillar! Tack TRESemmé!

 

One Response to “The Blowout Chair by TRESemmé”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.