Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
10:41 | May 16, 2017

BOHO DRESS

STYLE

Ah okej det ser typ ut som att jag fukking ska gifta mig, haha. MEEEN den här klänningen är så jävla fin, så drömmig. Älskar sommar! Jag vet att alla säger så. MEN vissa knäppgökar snackar om att dom diggar höst och vinter, har aldrig riktigt förstått mig på dom.
Min page börjar växa ut, ser ni?! Tänkte försöka spara ut det under sommaren, sen klipper jag kanske en lugg.

Klänning från Indiska, sandaler från INUIKII, klockan är vintage.

6 Responses to “BOHO DRESS”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.