Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
11:03 | April 25, 2017

BUBBLES

LAJF

Hörni, en lördag börjar bäst med kärlek, vänner, mat och bubbel!! Så såg det ut för mig i lördags. Jag och Sami mötte upp de andra kidsen (som var med i Malaga för några veckor sen), på Mr. French, hade Rosébubbel-premiär med hjälp av Rivarose och ba göttade oss av livet. Mer sånt här! Kändes som sommar, trots regn lixom!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.