Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
7:17 | March 27, 2017

GOSHA x LEVIS

STYLE

Fan nu har jag en så fullspäckad vecka att jag inte vet hur jag ska få ihop det typ. Men så är det väl alltid på våren. Det händer grejer heeela tiden! Och jag får FOMO för lätt. Vill inte missa något lixom. Men det är najs, dagarna går fort då, och nu på fredag så drar jag till huset i Malaga. Längtar!

Jacket – Gosha x Levi’s, Top and Jeans – Bikbok

3 Responses to “GOSHA x LEVIS”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.