Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
20:19 | March 23, 2017

WRANGLER 70 YEARS

EVENT

– I samarbete med Wrangler –

Äee men asså igår hostade jag världens mysigaste event! Wrangler firar 70 (!!!) år i år och det firade vi på Carlings på Kungsgatan, med livemusik, rabatt på snygga kläder, bira och massa annat. Wrangler har man ju haft på sig sedan man var liten, så det känns verkligen kul att få ta del av den här kollektionen, som är 70-talsinspirerad. Min morsa var på eventet och köpte två par jeans och även hon har använt Wrangler sen hon var ung. KUVL! Retro-stilen känns väldigt tilltalande just nu, och det märktes på folk igår. Folk blir glada lixom. Mina favoriter ur kollektionen är självklart de utsvängda jeansen som jag hade på mig igår, samt den vita T-shirten med röd text. T-shirten jag hade på mig igår är en exakt kopia av en gammal Wrangler-kollektion från 70-talet som dom satt i produktion igen. Hur fett!? Kolla in hela kollektionen HÄR!! Den släpps i utvalda Carlings-butiker, löp och köp! Xx

Vaz körde live! Dom här två systrarna är så jäääävla tunga! om ni inte lyssnat på dom så borde ni göra det HÄR.

Tusen tack alla som kom! <3

One Response to “WRANGLER 70 YEARS”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.