Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
5:56 | March 7, 2017

FEMME COLLECTION

MODELING

Här kommer ett gäng bilder från mitt senaste modelljobb för FEMME Collection. Det plåtades precis innan jul i en studio i Vasastan. Känns som igår, fattar inte vart tiden springer iväg. Jag är så jävla redo att ha på mig sånna här luftiga fina material nu, så redo för våren!

4 Responses to “FEMME COLLECTION”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.