Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
8:39 | February 27, 2017

REMIX

CAMPAIGN
Har ni sett Zalando’s nya kampanj som frontas av bland andra ASAP Rocky och Jourdan Dunn?!! Ni måste spana in den, för den är jävligt fet! Remix your favourite fashion brands from high to low at Zalando 
 
Jag har i samarbete med Zalando fått göra en egen Remix, och det här är resultatet. Jag kände för en lekfull look, med mycket som händer. Jag har alltid blandat otroligt mycket när det kommer till val av märken, just på grund av att jag tycker att en look då blir mycket mer intressant!

Kappa HÄR, Hoodie HÄR, Jeans HÄR, Skor HÄR, Väska HÄR, Ring HÄR

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.