Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
12:58 | February 17, 2017

WEEKND

STYLE

FREDAG! Och ikväll så kommer  The Weeknd till Globen!! Sabri och Fang har styrt upp en förfest där innan, vilket kommer bli fett! Kanske blir en liten utgång sen efter, men ska försöka ta det lugnt i helgen, för nästa vecka så har jag massa roliga plåtningar och vill va pigg och fresh lixom. Hoppas ni har en grym helg <3

T-shirt – Asos, Shirt – Crocker, Jeans – Lee

3 Responses to “WEEKND”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.