Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
15:27 | February 14, 2017

VINTAGE LOOK

STYLE

Var tvungen att prova Julian’s glajer igår och insåg att jag verkligen vill ha ett par. Jag har ju haft linser i mer än halva mitt liv, men det kan ju vara kul att varva lite. Just sånna här bågar är ju fett kul oxå, hela känslan blir mer vintage!

Coat – Scotch & Soda, Glasses – Ray Ban, Star-necklace – CU Jewellery by Sara Biderman, Moon-necklace – Scotch & Soda

6 Responses to “VINTAGE LOOK”

 1. Ester on

  Du passade ju riktigt bra i de brillorna! Tycker definitivt du ska skaffa dig ett par så att du kan variera dig lite. 😀 Jag önskar själv jag behövde glasögon bara för att det är så snyggt!

  Reply
 2. Mirjam on

  Hej! Jag är så nyfiken på hur du får till denna style på håret? Jag har liknande längd och är så oerhört trött på min frisyr och jag får inte alls till det så som dig. Tips?!?! Kram!!

  Reply
 3. Gizem on

  Hı this is Gizem from Turkey I follow elsa ekman from the ınstagram İ wanna work with elsa ekman I know maybe its not possible but this is the dream for me Maybe İ hope one day we can work together ? I love her so much and her style thank you ?

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.