Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
7:10 | February 7, 2017

MIXED MEDIA

ARTSY-FARTSY

Igår på Kreativt måleri så jobbade jag med utspädd akryl, oljekritor, pastellkritor och tidningsutklipp. Jag älskar att jobba med mixed media. Aahhh tillexempel kritor, det kan få en härlig struktur verkligen. Vi har runt två timmar på oss (fort som fan går det) att skapa något och igår blev det två lite halvcreepy bilder. Kul Kul! I morgon börjar jag på en ny kurs i Gouache (Gouache är en mer pigmenterad och intensiv typ av akvarell kan man säga) som jag kommer gå på onsdagar. Det ska bli så jävla fett!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.