Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
15:42 | February 7, 2017

HOODIE DETAIL

STYLE

Det är kul med detaljer som verkligen tillför något litet extra. Den här hoodien är lite rolig tycker jag, behövs inte så mycket mer. Drog för övrigt fram gamla plattången för att jag var uttråkad, vad tycks? Jag känner fan knappt igen mig själv… Nu ska jag snart iväg på middag med mina päron och några av syskonen, det ska bli så jävla mysigt! Hoppas ni har en fin tisdag, soooolen har ju för fan varit framme och flirtat idag!

Hoodie – Asos, Jeans – Levi’s, Shoes – Henry Kole, Sunnies – Ace & Tate

4 Responses to “HOODIE DETAIL”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.