Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
15:33 | February 6, 2017

FOUR FEBRUARY FAVES

BEAUTY N STUFF

Jag har sagt det många gånger förut men säger det igen, jag är ju nått slags fucking geni på att hitta grejer på rea. Blusen hittade jag för 75 spänn och örhängena (det hängde stora tofsar under snäckorna som jag klippte bort) för 30 spänn! Jävla bra jag är. Oljan är sån grym räddning för min krackelerade vinter-fejja och lookbooken ger mig iof ångest, pga alldeles för mkt vårkänsla. Mina fyra favoriter just nu. Näh… fett bråttom till bussen, det är ju måndag vilket innebär världens mysigaste kväll på folkuniversitetet. Fan vad jag ska kladda! Xx

  1. Blouse/dress from Zara
  2. 100% Pure Argan Oil from Argaany
  3. Tictail Spring/Summer-17 Lookbook
  4. Earrings from HM

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.