Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
16:38 | February 2, 2017

TRANSPARENT DRESS

STYLE

Förra veckan så var jag hemma hos Sarah och drack lite rödpang, planerade framtida plåtningar och snackade massa minnen. Hon tog några bilder på mig som blev fina tycker jag <3 Köpte den här söta klänningen på ZARA’s Rea. Perfekt att ha över en simpel outfit, för att festa till det lite, en vanlig vardag lixom.  Hallååå har ni sett att jag tipsar lite om mina favoritlåtar just nu på bloggen. Lilla kassettbandet, ser ni? Eller går dom flesta av er in genom telefonen? Den syns inte där nämligen…
Nuuu ska jag knarka Echinaforce, för jag håller på och bli förkyld, jag VÄGRAR.

7 Responses to “TRANSPARENT DRESS”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.