Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
8:54 | January 31, 2017

KREATIVT MÅLERI

ARTSY-FARTSY

Igår smet jag från de sista visningarna på Fashion Week för att få landa i min favoritvärld. Nu på måndagskvällarna några veckor framöver så går jag kursen Kreativt Måleri på Folkuniversitetet. Man får stå och kladda bäst fan man vill och igår testade jag att leka lite med akryl och silkespapper. Det blev några fashionweek-gubbar, utan ansiktsuttryck, ba fashionabla lixom, typ som modeveckan alltså…

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.