Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
13:06 | January 27, 2017

Friday Feeling

STYLE

Som sagt, vida armar <3 Fint som snus tycker jag! Fredag idag hörrni, jag ska träffa upp min kusin på en AW nu kl 15, vi är törstiga tidigt lixom. Så länge sen jag träffade henne så det ska bli mys. Sen på kvällen ska jag hem till min lillebror och mysa med bebis! Kanske går ut en sväng senare, men bara en liten stund, för i morgon så har jag och Rami dagsfest med Zalando. Vill va tipptopp osv…

Top – By TiMo

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.