Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
12:47 | January 25, 2017

VELOUR

STYLE

Här är mjukisoverallen jag snacka om innan. En svart jumpsuit i sammet, med fina små detaljer. Jag var faktiskt ute och festa i den här outfiten för några veckor sedan. Har nog aldrig varit så bekväm LOL! Nu ska jag och Rami iväg till Levi’s och kolla in lite roliga nyheter. Jag behöver ett par nya jeans, med den perfekta tvätten. Hoppas på att hitta dom där…

 Jumpsuit – adidas, Shoes – Henry Kole

3 Responses to “VELOUR”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.