Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
21:40 | January 24, 2017

VELVET BLAZER

STYLE

Jo, jag bar ju en fet jacka över detta, men PALLISH INTE fota jacka hela tin… Skulle inte vara helt fel om det ba blev April nu, så jag kunde visa denna magiska Blazer för hela omvärlden och inte bara dom jag träffar inomhus. Ser ni hur långt mitt hår börjar bli nu btw?!! Ingen page längre, och ni känner ju mig, så nu vill jag ha långt igen, sen kommer jag klippa av det och sen vilja spara ut och sen…. Jävla hår.

Blazer – Hunkydory, Tee – Deadwood, Jeans – Levi’s, Shoes – Henry Kole

Foto – Mahad X

One Response to “VELVET BLAZER”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.