Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
12:59 | January 20, 2017

FLARED ARMS

ON MY MIND

Ingen har väl undgått den vida trenden… Både när det kommer till överdel och underdel. Just nu så crejvar jag den här fina tröjan från Mango. Ser lixom ut som något man aldrig vill ta av sig för att den ser så jävla bekväm ut! Så otroligt fin färg oxå. Jag skulle matcha den med Levi’s 501’or och ett par converse.

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.