Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
16:42 | January 18, 2017

CASUAL DISCO

STYLE

Tee – ZARA, Jeans – Cheap Monday, Shoes – River Island

Hittade den här Tshirten på ZARAs rea idag. Deras rea är ju lite halvt hysterisk, men om man pallar gå dit så hittar man verkligen massa fint! BTW ni märker kanske att jag bytt bloggportal och där med design??!! Jag är nu stolt medlem i CUBE-familjen! Mycket kul kommer att hända detta år. Start i morgon redan, då jag hostar ett event för Ace & Tate som öppnar upp en Pop-up-butik på åsögatan 136! KUUUVL!!!

2 Responses to “CASUAL DISCO”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.