Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
15:57 | January 16, 2017

BROWS

BEAUTY N STUFF

Det är nästan komiskt hur många gånger folk frågat mig hur jag fixar mina bryn. Speciellt med tanke på hur snabbt och slarvigt/enkelt jag gör. Jag har ju aldrig gjort en tutorial förut, men nu fick jag chansen när jag i samarbete med L’Oréal Paris fått testa deras nya  Brow Artist XPert Den har både penna och borste i ett, vilket är det jag behöver! Den kommer i fem olika nyanser, vilka alla är otroligt snygga i färgen tycker jag. Så där matta och lite kallare, jag gillar det. L’Oréal Paris har en kampanj som heter We Love Brows, där finns det massor av tips på hur man skapar sina drömbryn. Där hittar ni även min artikel där jag beskriver mer ingående hur jag gör. In och kolla vettja! 

5R4A9613-2 5R4A9477 5R4A9623

Advertisement

4 Responses to “BROWS”

  1. Micaela on

    Snygga bryn! Jag sabbade mina på nittitalet tyvärr. Nopprade bort dom nästan helt, och med en halvmeters mellanrum. Fin layout på bloggen btw??

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.