Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
22:29 | December 21, 2016

UP UP AND AWAY

STYLE
Elsa

Jacket – Scotch & Soda, Shirt – Second hand (POP), Jeans – Levi’s, Ring – Glitter, Necklaces – Sara Biderman x CU Jewellery & Glitter

Jag kan inte fattaaaa att jag åker på semester i morgon!! Alltså riktig semester, där man inte jobbar, eller behöver titta mailen stup i kvarten. Det ska bli så skönt att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag laddade precis ner appen “storytel” ba för att mormor tipsat om den, så jag ska verkligen ba slappa i solen, lyssna på ljudböcker och sippa drinkish hela dagarna. Vi ses på instastory typ, tänkte va så där jobbig och skrytsam när jag känner sanden mellan tårna osv… Pöss

2 Responses to “UP UP AND AWAY”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.