Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
0:06 | December 13, 2016

VACAY INSPO

ON MY MIND
beachinspo

Nu räknar jag ner dagarna, för det börjar närma sig semester. 10 dagar för att vara exakt. Destinationen är Maldiverna, och faktiskt samma ö, Kuredu, som för två år sedan, då hela min familj åkte dit för att fira jul och nyår. Vi blir ju ett stort gäng, med tanke på att vi är 6 syskon och vi tar med oss våra respektive samt ungarna som kommit med åren. Två lata veckor, på en pytteliten ö är perfekt för vår stora familj. Det behövs! Catch up lixom, för vi får inte ihop det så ofta, då vissa inte bor i Sthlm osv. Jag längtar så fucking mycket efter att få känna sanden mellan tårna och gå i lediga kläder. Semester.

Pics – Pinterest

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.