Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
15:06 | December 13, 2016

LUCIA

STYLE
_C130300_C130303_C130293_C130287

Jacket – Monki, Sweater – Dagmar, Jeans – Lee, Boots – Henry Kole

Bästa jackan evah. Fryser inte ett skit! Sitter instängd på kontoret nu och jobbar. Så mysigt, speciellt nu när vi spelar julmusik och har lekstuga typ. Hallå happy Lucia btw! Tidigare idag när jag var påväg in till stan så stod det en högstadieklass nere vid blåa linjen och lussade såååå fint att jag började böla. Såklart… Så jävla blödig. På fredag så har vi julfest vilket ska bli fett. Ska inte stöka dock, för jag har plåtning hela helgen…

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.