Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
14:51 | December 5, 2016

CAT FOOTWEAR 25 YEARS

CAMPAIGN,CREATIVE
elsacatfoot2elsacatfoot3elsaCatfoot5

Cat Footwear’s klassiska modell Colorado firar 25 år i år. Tänk vad coolt, att den kängan aldrig slutat vara populär! För att fira detta så har jag i samarbete med Cat Footwear fått pimpa ett eget par. Ni vet ju hur mycket jag älskar sånt här, så jag kommer att gå all in. Skapa är kul, oavsett vad det är, så jag vill leka med både färg, pärlor, paljetter och penna. Vet inte exakt hur dom kommer att se ut när dom är klara, haha, men det är det som är det roliga! Som jag alltid sagt, vi behöver lite mer färg och mönster i det här landet, speciellt nu när det är så grått ute! Jag lovar att visa er slutresultatet sen! Men som sagt, klassiska och snygga som dom är, spana in dom HÄR

2 Responses to “CAT FOOTWEAR 25 YEARS”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.