Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
10:00 | December 2, 2016

FREDAG

STYLE
ons1 ons2

Hoodie & Leather Jacket – Deadwood, Jeans – Cheap Monday, Boots – Feetfirst, Bag – DAY Birger et Mikkelsen, Earrings – Glitter, Rings – Pandora & Vintage

Äntligen FREDAAAG! Mina fredagar spenderar jag eftermiddagen på Folkuniversitetet och skapar massa skoj. Jag går ju Stora Konstkursen i Grafik, så vi testar på alla olika sätt att trycka på, vilket är svinkul! Efter kursen idag så tänkte jag svänga förbi Pipersgatan 30 och få mitt hår fixat (har haft grön botten liiiite för länge nu), sen efter det så blir det middag och ikväll så har jag och Myggan klubb tillsammans med New Black. Det kommer bli LIT AF! Hoppas ni har en fantastisk fredag folks <3

7 Responses to “FREDAG”

 1. Olivia Åberg on

  Ditt hår är så sjuuukt snyggt!! Hur gör du? Använder du produkter, vågtång osv?? Har typ samma frilla och lyckas aldrig få håret sådär snyggt och beachy!!

  Reply
 2. Olivia Åberg on

  Ditt hår är så sjuuukt snyggt!! Hur gör du?? Använder du produkter, vågtång eller vad har du för knep? Har själv typ likadan frilla och lyckas aldrig få håret så där snyggt ich beachy!!

  Reply
  • elsa ekman on

   Tack Olivia!! Jag är vågig, så jag lägger i en produkt från Kevin Murphy som heter Motion Lotion, den är magi! Ett tips är att inte borsta håret efter duschen, jag kramar bara upp lockarna med handduken, i med produkten och låter det självtorka. Nu på vintern fönar jag det lite lätt med en tratt, men endast litegrann i botten. :))

   Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.