Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
18:30 | November 25, 2016

GLITTRANDE DETALJER

CAMPAIGN

Har ju som ambassadör för Glitter fått välja ut ett gäng favoriter som jag vill visa er. Smycken för mig har alltid varit en rolig detalj, som för en outfit kan vara helt avgörande. Just nu älskar jag hoodies (som alla andra) och då tycker jag att det är perfekt att pimpa looken med ett par extra glittriga örhängen, vilket jag inte skulle bära till en tight klänning tillexempel (om det inte är Nyårsafton dåra). Så just nu i vinter kommer ni se mig i massa olika former av glittrande hängen i öronen! Glitter har ett otroligt bra utbud HÄR.

FavoriterGlitter1

Ett annat sätt att pimpa sina hoodies på är att slänga på ett gäng broscher! Mycket roligare på ett mjukisplagg än på en fin kappa tycker jag.

FavoriterGlitter2

Klackringar snodde jag alltid av min storesyrra på 90-talet. Jag var galet avundsjuk på att hon hade så många. ÄLSKAR att det kommer tillbaka nu. Den här finns i både guld och silver-färgad och finns att hitta i närmaste Glitterbutik!

FavoriterGlitter3

Som sagt, i vinter bär jag stora örhängen! Dom här är fantastiska. Runt halsen tycker jag fortfarande att ett läderband är fint!

2 Responses to “GLITTRANDE DETALJER”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.