Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
20:00 | November 21, 2016

RI STUDIO

CAMPAIGN

Har ni kollat in River Islands nya Studio-kollektion? Så jävla sjyssta grejer verkligen! Känslan är väldigt urban streetwear vilket jag älskar. Dom bad mig styla några looks och här är mina favoriter!

ri-studio1 ri-studio2

Den här koftan är helt magisk! Passar till vilket tillfälle som helst. Även som set tillsammans med den gråa kjolen som jag har på mig på bilderna under. Klänning HÄR, Kofta HÄR.

5R4A7970 5R4A7979 5R4A8033

Ni vet ju att jag snöat in mig på dunjackan i vinter och RI Studio har gjort den mest perfekta! Rami blev så avundsjuk att han oxå beställde en, haha. Otroligt varm, så den lär jag bära hela vintern! Jacka HÄR, Tröja HÄR, Kjol HÄR.

ri-studio3 ri-studio4 ri-studio5

Jag gillar den sportiga känslan i den här outfiten, men jag klädde upp den med ett par boots. Lika snyggt med ett par sneakers annars. Klänningen är väldigt smickrande och jag diggar att det händer mycket med form och färg! Klänning HÄR, Kappa Slutsåld.


Ni hittar hela Studiokollektionen HÄR!

6 Responses to “RI STUDIO”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.