Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
17:13 | November 2, 2016

IDÈALIA

CAMPAIGN

5R4A01835R4A0185 5R4A0169

Jag har i samarbete med Vichy, fått testa deras serie Idéalia ett tag nu och älskar produkterna och deras tankesätt kring huden. För det stämmer ju verkligen, att det inte bara är åldern som förändrar den, utan även livsstilen vi lever. Jag till exempel, är ju en partydrottning, vilket jag trivs skitbra med just nu, stress är även med på listan, så jag måste ju vara ärlig och säga att sömnen inte prioriteras speciellt mycket. Idéalia är perfekt för oss som söker efter produkter som hjälper till att motverka livsstils-åldrande av hyn! Favoriten är helt klart deras Cleansing Oil som gör att huden känns som en persika på en gång verkligen. Efter den använder jag deras nya Gel-crème som ger otrolig lyster, utan att det ser flottigt ut. På natten sover jag med deras Skin Sleep som även den är otroligt skön. Så, tips tips till er som söker bra hudvård för oss som lever ett hektiskt och roligt liv, men vill förhindra livsstilsåldrande. Jag själv har ju precis fyllt 30 år och är glad att jag fått testa dessa produkter och bäst av allt är att dom säljs på apoteket, så spring dit vetja! 

I samarbete med Vichy 

3 Responses to “IDÈALIA”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.