Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
9:58 | November 1, 2016

NÄR SOLEN LÖS

STYLE
5R4A9835-Redigera 5R4A9840-Redigera

Bomber – Loavies.com, Pants – Hunkydory

Ja dom här bilderna togs för några dagar sen, när det var lite finare väder ute. Nu är det ju knas… Men ska ta mig in till stan för att möta upp John-John som har en rolig nyhet han vill dela med sig av, sen ska jag sätta mig på kontoret och jobba fram tills att klockan blir 19 och det är dax för HM x KENZO pre-shopping! Jag vill ha allt! Men det går ju inte. Fett svårt att bestämma mig för vad jag ska satsa på dock…

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.