Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
12:51 | October 24, 2016

KAKIGRÖNT

STYLE
5R4A9913-Redigera 5R4A9917-Redigera 5R4A9928-Redigera

Skirt dress – Loavies.com, Jacket – HM, Nike Sneakers – Feetfirst.se

Jag har på riktigt varit hemma hela helgen. Det var både skitskönt och plågsamt på samma gång. Skönt att få mysa hemma med snubben framför Netflix, plågsamt att jag får FOMO och vill dansa. Men jag behövde verkligen det här. Det är fan svårt att hitta en balans i det där, men man behöööver ju ej festa HELA helgen. Ska försöka att i allafall va hemma en helgdag per helg fram över. Nu kanske ni tycker att detta inte låter som ett problem, men jag måste fan börja softa ner lite, man är ju inte 20 längre och jag blir sjukt trött. Den här hösten känns som att det springer iväg verkligen och det händer otroligt mycket. Så är det ju alltid. Men jag ska försöka att inte resa så mkt utan fokusera på att vara hemma och inte flänga omkring. Går ju konstkurser på Folkuniversitetet och där mår jag som bäst. ÄLSKAR! Jag ska snart börja visa er vad det är jag pysslar med, men under tiden så försöker jag posta lite grejer på Instastories/Snapchat @elsaekman. Ha en grym måndag folks. <3

One Response to “KAKIGRÖNT”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.