Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
9:28 | October 6, 2016

MUSIC BY SWEDEN, WEATHER BY CALIFORNIA

Uncategorized
lamys2 lamys4

MEN gissa vad…. Jag åker till min favoritstad LA om en vecka!! Den 15e oktober (nästa lördag) så anordnas den första svenska musikfestivalen i USA någonsin, och då väljer dom såklart Los Angeles! Festivalen heter Stockholm.CA och artister som Mapei, Icona Pop, Rebecca & Fiona, Veronica Maggio (!!!) och Elliphant m.fl kommer att stå på scen! MAD REAL!! Ska någon av er dit?? Fatta vad najs. Jag spricker typ av hype just nu. Läs mer och köp biljetter HÄR! In och boka vettja!

unspecified1

– I samarbete med Stockholm.CA –

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.