Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
11:09 | October 4, 2016

CLOU, FLO CHELSEA

STYLE
5R4A1085 5R4A1087 5R4A1101

Leather jacket – Deadwood, Sweater – Karl Lagerfeld, Jeans – Cheap Monday, Boots – Feetfirst HERE (ad link)

Känns som att detta blev min första officiella höst-outfit för i år va… Läderkängor och läderjacka lixom. Frös fan ändå, måste styra upp en burrig halsduk! Skorna som jag har på mig på bilden är en utav mina favoriter, i samarbetet med Feetfirst som är ute nu. Så snygga! För övrigt så fattar jag inte hur min page som jag klippte nyss, tyyyyp är en axellång bob snart. Fan händer asså? Växer sjukt fort. Trivs ju i kort, men nu har jag fått för mig att jag ska klippa lugg, bla bla bla, pallar ej med mig själv! Sho Xx

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.