Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
14:44 | October 3, 2016

LEFT OR RIGHT

CAMPAIGN

LoR1 LoR2 LoR3 LoR4 lorapp1

Jag vill förklara lite om den nya appen Left Or Right som vi fick testa för första gången nu när vi var i NY. På ett väldigt enkelt och roligt sett så kan du fråga om råd, genom att posta två bilder (det kan tex vara “Vilken höstkappa borde jag satsa på?”, “Vilken outfit till anställningsintervjun?”, “Med eller utan läppstift till första dejten?” mm. En utav dagarna fick vi naglarna fixade, så jag passade på att lägga upp två olika färger och fråga om vad folket tyckte. Skitkul faktiskt! Testa vettja, så ger vi varann råd! Ni hittar appen HÄR!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.