Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
13:36 | October 3, 2016

FEETFIRST <3

CAMPAIGN,MODELING
FF_Elsa Sneaker183196 FF_Elsa_Bianca182866_NY FF_Elsa_Bianca182885 FF_Elsa_Svart_Overknee183124 FF_Elsa_SvartBoots182922_breddad

Här kommer några bilder från mitt samarbete med Feetfirst som är ute nu. Så fina bilder tycker jag <3 Har ni sett reklamen som rullar på TV btw? Fan det känns som att jag är den enda som missat den… Har ju den på datorn iof, men det är ju lite roligare att få se den spontant lixom. Dom har så fina skor nu, ni borde verkligen ta en titt! Jag har tre favoriter hemma, som jag tänkte visa er i veckan!

2 Responses to “FEETFIRST <3”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.