Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
11:57 | September 27, 2016

YESTERDAY’S FITTING

Uncategorized
dag1

Hoodie – Official Gallery

Hela denna vecka kommer att tillbringas på älskade Söder, i Adamsky Studios, för en stor plåtning. Vi är tre tjejer som är med i den här produktionen (som jag inte får spoila än), Awa, Norska Anniken och så lilla jag. Igår började vi med fitting, vilket tog HELA DAGEN, förstår ni då hur mycket plåtandes det ska bli!! Fett kul!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.