Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
17:51 | September 23, 2016

STADIUM PULSE

EVENT
_p2b8751_p2b88522_p2b87472_p2b89032_p2b90112_p2b8620_p2b9001_p2b8855

I onsdags så var det smygöppning och VIP-kväll för nyöppnade Stadium Pulse, så jag drog med mig några vänner och kollade in butiken på Kungsgatan 8 (Stadium Pulse har även öppnat en butik i Mall of Scandinavia). Jag är ju som ni vet ingen träningsmänniska, men gillar alla typer av hoodies och sneakers och det fanns otroligt bra utbud måste jag säga. Allting av StellaSport (adidas by Stella McCartney) är drömmen!! Stadium Pulse-butikerna ska inte ersätta de befintliga Stadium-butikerna, utan tänk mer sportmode, urban och stil. Ja och så självklart sport oxå då, men som sagt den biten får ni hurtbullar ta hand om. Fett värt att ta en titt i butiken!

– I samarbete med Stadium –

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.