Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
18:49 | September 23, 2016

FRIDAY

Uncategorized
8S0A91588S0A91508S0A91538S0A91618S0A9142

Trench Coat – Monki (old), Skirt – River Island, Sneakers – adidas gazelle, Necklace – Glitter

Jag vill ju fortfarande ha bara ben, så jag kör ju på det lixom. Det som är najs med hösten är ju att man får ta fram sina hoodies och långa kappor igen. Det är typiskt höst för mig. Blir ju sån jävla thug förstår ni… Nä.
Den här helgen ska jag spendera hemma. Där satte ni i halsen va?!! Men det är sant, Elsa Britta Ekman ska stanna inne, ni blir besparade från alla fyllesnap osv. Mimmi är påväg hit och vi ska kolla på skräckfilm, dricka rödpang och käka skräpmat, så jävla festligt ändå. Anledningen till mitt utegångsförbud som jag så vuxet har gett mig själv är pga en tre dagar lång plåtning nästa vecka, så jag måste hålla mig frisk och pigg 🙂 Xx

Foto Rasmus Lindahl

3 Responses to “FRIDAY”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.