Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
9:38 | September 16, 2016

AUTHENTIC NINTENDO SUPER MARIO

Uncategorized

vansvansnin

Jag har glömt att visa er mina nya VANS! För mig som hade Nintendo 8 bitars hemma när jag var liten, så är ju det här sjukaste nostalgitrippen!

2 Responses to “AUTHENTIC NINTENDO SUPER MARIO”

  1. Helene on

    Vilka fina skor älskar att spela det är så roligt och att de nu kommit riktiga spelskor gör mig så glad. Finns de att köpa i någon butik i stockholm eller online? Blir så sugen på att spela när jag ser de haha 🙂

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.