Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
9:48 | September 15, 2016

MY FAVOURITE KNIT

CAMPAIGN
8S0A9845 8S0A9786 8S0A9842 8S0A9783 8S0A9812

Sweater – BikBok (designed by me, HERE), Jeans – Levi’s, Bag – Zadig & Voltaire

Utöver min kampanj som jag designade för BikBok nyligen, så fick jag möjligheten att designa en stickad tröja. Det kändes skitkul, eftersom jag älskar stickat. Resultatet blev så här. Vad tycker ni? En krämigt vit, mjuk,  polotröja känns som något alla bör ha i sin garderob tycker jag 🙂 Angelica har även hon designat en jättefin tröja! Under perioden 15:e September – 5:e Oktober kör BIKBOK en kampanj på 25% på allt stickat så då kostar min tröja endast 299kr, hur fett!!? Finns i alla butiker och online HÄR!

Foto – Rasmus Lindahl

6 Responses to “MY FAVOURITE KNIT”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.