Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
22:31 | September 12, 2016

MILK

Uncategorized
milk

Tee – Vintage, Skirt – River Island, Bag – & other stories, Shoes – Henry Kole

Suddig bild, men den här dagen var suddig lixom. SJUKASTE roligaste dagen på länge! Här är jag uppe på Milk Studios terass och njuter av solnedgången och bubbel. Igår åt vi på en restaurang som heter Le Turtle, tror den är rätt nyöppnad, och har ni inte varit där så rekommenderar jag verkligen er att gå dit. Så jävla soft ställe, svingod mat! Efter det drog vi vidare till The Blonde och dansade tills svetten rann och jag och Lisa ended up at 1Oak. Tre nätter gick fort och nu sitter vi på flygplatsen. Lyfter snart. Längtar efter min snubbe, så det ska bli skönt att få komma hem… Xx

2 Responses to “MILK”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.