Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
23:15 | August 31, 2016

I’M A MUSE

EVENT
Guldknappen201612251 Guldknappen201612267 Guldknappen201612312 Guldknappen201612299

Inför Guldknappen som var i fredags så fick jag förfrågan om att vara nominerade designern Viktoria Chan’s “musa”, vilket kändes som en ära verkligen! Otroligt fin tjej. Och fantastisk fin design! Här har hon på sig sin egna silkesklänning och jag har på mig en topp och byxor. Till det hade jag på mig örhängen från Glitter och klackar från Michael Kors. Tusen tack Damernas Värld och Patriksson Communication för en fantastisk middag och fest!

One Response to “I’M A MUSE”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.