Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
10:45 | August 25, 2016

ELSA EKMAN X BIKBOK

Uncategorized
elsapackseebb

Här är alla plaggen! Precis nyss så släpptes kollektionen, både i butik och online! Det känns så fantastiskt att se produktbilderna, det blir på riktigt verkligen! Jag älskar dom allihop och har döpt var och en efter kvinnorna/flickorna i min familj! Den vinröda jackan är döpt efter min Mamma (MADELEINE), och är en favorit! Eller va fan alla är favoriter, det går inte att välja nästan, det är som att välja favoritbarn haha, går lixom inte. Spring till närmsta BikBok-butik om ni är sugna på något nu till hösten, eller gå in HÄR och klicka hem vettja! Kärlek till er, sååå glad att jag fått göra detta och med er vid min sida!

5 Responses to “ELSA EKMAN X BIKBOK”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.