Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
14:09 | August 3, 2016

STRANGER THINGS

Uncategorized
5R4A66885R4A66815R4A66965R4A66855R4A66765R4A6665

Blouse – Hunkydory, Jeans – Levi’s, Shoes – Nilson

Boyfriend-jeans och en bohemisk flygig blus är det enda som behövs ibland. Enkelt men fint tycker jag.
Räknar ner dagarna till Portugal och kollar SMH ca sjuhundraelva gånger om dagen, bara för att se att det ska vara soooool och 32 grader varje dag!! Fyndade massa fina små semesterklänningar på rean som är helt hysterisk just nu. Ni vet ju hur mkt jag diggar rea! Hittar ALLT som tydligen bara jag gillar och inga andra, haha. Så härligt! Just i skrivande stund så sitter jag hemma hos Rami och jobbar/kollar på “Stranger Things”(för andra gången) som går på Netflix. Om ni inte sett den än så är ni dumma i huvudet. SE DEN!! Sjukaste!

3 Responses to “STRANGER THINGS”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.