Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
15:19 | July 29, 2016

HEY YOU

Uncategorized
_7280619 _7280626

Jumpsuit – Odd Molly, Necklace – Sophie by Sophie, Shoes – adidas

Igår spenderade jag hela dagen på söder, tillsammans med Rami och Julian först, då vi knatade runt i vintagebutiker och fikade, sedan Tahira, Daniela och Nadia, för vin och middag på Ljunggrens takterrass. Sånt jävla mys! Perfekt mys-jumpsuit att flänga runt i verkligen. Och lika snyggt till kvällen!
Just nu är jag hemma och viker kläder och städar. På måndag är det dax för min snubbe att åka på semester med vänner i en vecka. Kommer sakna ihjäl mig, men unnar verkligen honom detta. Det är ju alltid jag som lämnar honom ensam här hemma… Vi kommer att mötas upp i Portugal för att mysa i några dagar innan vi tillsammans flyger till Göteborg och Way out West. Så festligt! Även denna helg blir festlig, för det är ju PRIDE!! Fest ikväll hos oss på Strömterrassen, KOM!!! I morgon ska jag tillsammans med Happyplugs och några vänner gå Prideparaden, FAN vad jag längtar! Oj, stökigt inlägg, kan bli så ibland. PUSS

5 Responses to “HEY YOU”

 1. gianna on

  Ahh wow SÅ SNYGG !!!! and i actually loved that you let us know a bit more about the upcoming weeks and what you are up to :)) cant wait to see your festival look. <3

  Reply
 2. gianna on

  Ahh wow SÅ SNYGG !!!! and i actually loved that you let us know a bit more about the upcoming weeks and what you are up to :)) cant wait to see your festival look. <3

  Reply
 3. Evelina on

  Hej bästa Elsa!! Jag följer både dig, Rami, Angelica Blick etc på Snapchat och det verkar alltid som ni är ute på SÅ roliga ställen i Sthlm och dansar! Det spelas gamla, klassiska rnb-låtar, nya Beyoncé och allt där emellan. Ska till Sthlm nästa helg med en kompis och skulle såååå uppskatta lite tips! Testade Strömterassen för ett par helger sen men det var lite för litet och trångt (om än urfint!) för mig.

  Hade varit supergulligt om en dalkulla kunde fått lite tips! Kram!

  Reply
  • elsa ekman on

   Hej Evelina!!
   Ja alltså det finns faktiskt ett gäng ställen att gå till om man vill ha RnB/Hiphop. Just för den här sommaren så skulle jag tipsa om:
   Celezte, Musikaliska, Kåken, F12, Södra Teatern och Slakthuset. Det är dom ställerna vi brukar gå till. Men tänk på att kolla upp om det verkligen är hiphop just den dagen 🙂 Ha så kul!!!! KRAM <3

   Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.