Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
19:46 | July 18, 2016

MONDAYs

Uncategorized
_7180301 _7180316 _7180327_71803313_7180294

Tee-dress – Replay, Bag – Marc Jacobs, Sandals – Whyred

Jag märker att jag blir mer och mer bekväm när det kommer till vad jag har på mig. Ju skönare desto snyggare tycker jag att det är. Den här klänningen tillexempel, bara att slänga på sig den sen är man klar. Älskar detaljer, och det är så kul att mer och mer plagg idag har små krussiduller och att folk börjar våga bära det. Sitter hemma hos Rami just nu och jobbar lite. Julian kom precis hit och vi sitter och hypar över Way Out West, vilket är om några veckor. Ska ni dit?? Xx

5 Responses to “MONDAYs”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.