Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
17:16 | June 23, 2016

DEADWOOD SALE

Uncategorized

Screen Shot 2016-06-23 at 16.23.38 Screen Shot 2016-06-23 at 16.23.55

Hallå hörrni, jag vill tipsa om en grym rea som startade igår! Jag älskar vintage och jag älskar REA! Det är Deadwood som har så otroligt snygga läderjackor som är använda av återvunnet läder som dem source’ar världen över och gör nya feta skinnjackor av! Hur najs! Är ni sugna på en lite rockigare och punkigare sommar så tycker jag att ni svänger förbi deras butik på Bergsunds strand 32 i Gamla Stan, eller deras webbshop HÄR. Jag är fett sugen på denna!! Ej på rea dock, men men. Jag ska gå förbi där nästa vecka i allafall och fyndaaa, hoppas vi ses! Xx

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.