Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
10:05 | June 21, 2016

GUESS WHAT!!!

Uncategorized
eebb

 

ÄNTLIGEN, så får jag berätta för er att jag skapat en andra kollektion för BikBok!!! Jag är så jävla hype just nu att jag mår illa nästan, haha!! Här ser ni första bilden (blanda alltså INTE ihop detta med bilderna som är ute i butik just nu för BikBok’s festivalkampanj, där jag endast är modell). Jag har fått skapa en höstkollektion som landar i butik den 25e augusti och jag hoppas att ni kommer att gilla den. Jag vill gråta av lycka!! <3 <3 <3

5 Responses to “GUESS WHAT!!!”

  1. Sandra on

    Assååå åhhhh !!!! Gud va kul, stort grattis till dig, du är så grym ⭐️ Längtar till fantastisk shopping ❤️❤️❤️

    Reply
  2. gianna on

    whaaattt????? wohoooooo!!!!!!!!!!!! well that came unexpected!!! soo freaking cool. i loved your first collection so i really cant wait to see what you did this time. how many pieces does your collection has?? aahh man, you can be SO proud of yourself. such a freaking cool thing to do. <3 <3 <3 <3

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.